11 de març 2008

Mal enformatjat!

45% d'abstenció a Perpinyà! Com s'ha fet? Perquè? "la Vila" serà, com sempre, una singularitat?

Amb el poc d'aigua que ha caigut, no es pot dir que hagi plogut, els "Pirineus Orientables" segueixen essent un departament molt eixut. Ara, el que si que han plogut... són les promeses electorals! Tururut, truc a l'embut.

A diferència dels nostres germans del sud als que, com diuen, se'ls va bipolaritzant la vida política a l'estat espanyol, nosaltres aquí, quedem amb les nostres tupinades de sempre; això sí, augmentades de les dels neocatalans que a molts, per tan catalana que sigui la tupinada, el català tant els fa. És clar que nosaltres, ciutadans de la R.T.C.N. (República Turística de Catalunya Nord) com els nostres avis, fins ara, vivíem a Perpinyà, a Ceret, a Prada. Però, avui, resultat potser de l'heliotropisme de moda, la gent ho fa diferent, viu o treballa sobre Perpinyà, sobre Ceret, sobre Prada, etcètera. I no us penséssiu que això els doni un punt de vista més elevat, no, però el resultat és que tenim sempre algú per sobre. Ho deia ben clar un senyor d'una llista de dretes aquí a Prada: "necessitem algú del damunt". Per a fer-nos ombra?

1 comentari:

Quim Curbet ha dit...

Mira: el problema és que algú havia arribat a pensar que el futur era gratis, i no, el futur es paga i les hipoteques cada dia són més cares...