11 d’abr. 2014

ARA

Ja ho sé, he deixat passar molt de temps... No he dit res, al mes de març, de l'estada a Barcelona, la gran Babelcelona on es parlen no em recordo quants idiomes diferents com ens ho va comentar un florista del carrer Gran de Gràcia... i rarament vaig sentir a parlar tant castellà. Home, quin desastre!
Però no ens hi amoïnem massa, diguin, no diguin, vulguin, no vulguin, els temps ja canviaran... 

coberta de Miquel Fourquet

Vet aquí, per fi, m'he decidit. Sortirà el meu nou llibre de poemes: ARA, publicat per Edicions Trabucaire. La sortida està prevista pel dia 23 d'abril, dia de Sant Jordi, a Prada, en el marc de les animacions organitzades pel Casal del Conflent. També es farà una signatura a Perpinyà el dia 26 d'abril de 10 a 12 del matí a la parada que tindran la Llibreria Catalana i la Llibreria Torcatis a la plaça Aragó. Us hi espero.

El recull aplega seixanta poemes repartits entre 8 quaderns: 
Home, 12 ; Didascàlies, 10 ; Himnari pels instants que fugen, 10 ; Insomnis, 5 ; Invocacions, 10 ; Portes, 9 ; Set proses del silenci ; Retaule de Santa Coca-Cola, 3.
D'aquests poemes un cert nombre van ser parcialment o totalment publicats a revistes. Portes, a SENHAL n°67 de 2002 ; Retaule de Santa Coca-Cola a EUROPE n°888 d'abril de 2003. alguns també van sortir, evidentment, a la revista OC.