12 de gen. 2009

EHA! ja té quatre anys...

Amb el seu N° 10, la publicació del qual ha començat avui mateix, EHA! "festeja", si puc dir, els seus quatre anys d'existència. Quatre anys de presència hertziana en el nostre rodalet boreal. Doncs, en aquest moment, donant una mirada cap enrere, vet aquí el que puc contemplar:








Tot això s'ha pogut fer gràcies a Ràdio Arrels i sobre tot gràcies al meu amic Berenguer Ballester. Potser us recordeu que EHA! va néixer a Perpinyàlacatalana (potser avui hagi vingut l'acatalana) en els locals de la ràdio al curs d'una conversa amb En Jaume Queralt que es demanava perquè la gent que escriu té aquesta dèria de publicar les seves obres sobre paper... L'amic en Jaume sempre porta idees interessants a sota del Stetson... Així que naturalment el trobem al comitè de redacció de la revista en companyia de la Miquela Valls i d'en Pere Manzanares. Moltes gràcies a tu Jaume, a tu Miquela i a tu Pere. Ara que, i no sé si la cosa m'ha de semblar estranya, aquest treball l'hem fet i el continuem de fer dins una indiferència mediàtica total. EHA! no s'ha beneficiat, fins ara, de cap ratlla ni ratlleta a la nostra premsa local, fossin ratlles de crítica (no reclamo elogis). Tampoc no s'ha beneficiat de cap paraula en les altres ràdios -i no parlem de la tele- de cap atenció per part de la fidelíssima vila de Perpinyà (capital de la cultura catalana 2008), ni del departament dels Pirineus Orientables ni, qui s'ho creurà, per part de la Casa de la Generalitat. N'hi ha per desanimar-se i enviar-ho tot a fer punyetes, però no ho faré ans seguiré tirant endavant traçant aquesta meva llaca!
                                                  

1 comentari:

Toni Ros ha dit...

La meva més sincera enhorabona per aquest aniversari! Ha estat un plaer poder participar-hi, haver-nos conegut i poder treballar plegats...