10 de set. 2011

Vetllada amb el Foment 11 de setembre


Ahir, a Vernet, l'amic Maties i jo vam participar a la vetllada que organitzava el Foment 11 de setembre abans d'emprendre, com fa cada any, des de fa vint anys, la pujada al Canigó. L'objectiu és trobar-se a la pica el dia 11 al moment de la sortida del sol.
Després del sopar -socissa i botifarrons torrats a la brasa, "tabolé", formatge i galetes- la vetllada girava entorn d'un homenatge a Joan Pere Le Bihan i Rullan *.
En Maties, amb el sac de gemecs, va tocar una ensalada de peces populars bretones i mallorquines i també, amb flabiol i tamborí,  el seguit de tonades de la festa de l'Ós de Prats de Molló. Després vaig llegir 4 poemes meus en Maties acompanyant-me amb mandola i "clarinet".
La vetllada es va concloure per un petit recital d'en Joan Pere que ens va cantar una tria de cançons entre les quals algunes de les seves com per exemple: El delegat de les gallines.
Noi, nos hem passat rebé! Gràcies al Miquel Mayol per haver-nos convidats. Potser que en Miquel em faci arribar algunes fotos...

* President de la Bressola.