24 de maig 2014

Any Mistral

Em fa gràcia i il·lusió fer passar aquí l'anunci que m'acaba d'enviar l'amic Àngel Igelmo Segura de la revista Pèl Capell.



Trobada amb poetes occitans
dies 30 i 31 de maig de 2014 a Barcelona
organitzen: Pèl Capell, PEN Català i CAOC

Dins el marc de la celebració de l’Any Mistral, el col·lectiu de poesia Pèl Capell proposa una trobada amb poetes occitans durant els dies 30 i 31 de maig, amb tot un seguit d’activitats al voltant de la poesia occitana actual: dos recitals de poesia, una trobada entre el PEN català i el PEN occità i un cafè-debat on parlarem sobre l’estat de la poesia i de la literatura occitana actual.


Després de la publicació a l’abril de 2013 d’un número especial sobre Poesia Jove occitana a la revista Pèl Capell, tres dels poetes aleshores editats ens visiten: Aurélia Lassaque, poetessa llenguadociana amb un gran nombre d’obres publicades i membre fundadora del PEN Oc; Jean-Cristophe Dourdet, poeta llemosí i professor de lingüística a la universitat de Poitiers; i Xavier Gutiérrez Riu, home de llibres i poeta occità de la Vall d’Aran.

Per a la presentació de la trobada i dels poetes i col·lectius organitzadors, es convoca a una roda de premsa divendres 30 de maig a les 12 del migdia a la seu del CAOC (Hotel Entitats. c/Providència 42. 08024 Gràcia., Barcelona).
Per més detalls sobre els actes, vegeu el programa o contacteu amb
pelcapell@gmail.com o amb Pau Vadell (639544898).


Això em torna posar present a la memòria el n° 8 de la revista EHA! que vaig dedicar al mestre de Maiano/ Malhana l'any 2008.